REVIEWS - Boerenlodge

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

INFO
Reviews
& Verhalen
Waar ook jouw verhaal telt



NIEUWE REVIEW:
OP 2 april 2018 SCHREEF FAM Karst
Bedankt voor dit heerlijke paasweekend. De hottub, de sauna, de skelters, de kippen, de stapelbedstede, het uitzicht, de rust, de speeltuin en de hooischuur bij de buren... En het heerlijke ijs.
We komen graag nog eens terug.
Reviews uit het Boerenlodgeeboek:voorzieningen, incl. een berg speelgoed voor onze dochters. Lieve kippen (Annefien genoot
van h
maart 2018 fam Van Dam:
Een gezellig weekend voor de 60e verjaardag van (0)pa. Heerlijke bedden en een schoon huis. Een mooie omgeving  om te wandelen. Tea Time "een echte aanrader" en goed aan te lopen. Ook de boederij aan de overkant was zeer geslaagd er waren jonge kalfjes en hele grote konijnen.et voeren) en de poesjes. We hebben het ontzettend fijn gehad, heel veel dank!

♥ oud & nieuw 2017 fam Besselaar:
Wat een bijzondere ervaring! Oud en nieuw vieren in de hottub met uitzicht op het vuurwerk. Mila wilde niet meer weg en Luca vond de kippen voeren erg leuk. We vonden het heerlijk! De lodge is prachtig en met veel liefde opgebouwd. Dank jullie wel.

november 2017 fam Thoen:
Wat een fijne week hebben we hier gehad.  Alles compleet in de lodge overal is over nagedacht. Leuk speelgoed en een heerlijk buitenverbijf. Bedankt voor jullie gastvrijheid.

november 2017 fam Lauf:
Wat een heerlijk weekend! Onze dochter vond de bedstede op de hooizoder en al het speelgoed super leuk. Bedankt!

augustus 2017 fam Bolle:
Waar we afgelopen week ook naar toe gingen, de boerderij, varen in Giethoorn, Wildlands of het bos. Het was elke keer weer een heerlijk "thuiskomen". Echt een plek om tot rust te komen. Wat hebben we genoten met elkaar. Bedankt voor alles!

juli 2017 fam Van Tol:
Wat een heerlijke ruimte om in te verblijven. Hier hebben we het echte Drentse gevoel beleefd. Veel  plekjes bezocht en echte aanraders: Dorp Orvelte, Ellert en Brammert park zeer educatief voor kinderen, De landgoedwinkel in Echten (prachtige kados voor het thuisfront). En favoriet "genieten in de Hottub" en "kijken naar de koeien". We komen snel weer een keer naar Drenthe!

♥ mei 2017 fam Van den Bos:
We hebben de afgelopen 5 dagen zo ontzettend genoten met onze meiden. Het gevoel van een wekenlange vakantie. De combinatie van jullie zeer sfeervolle en super goed verzorgde lodge, daarbij het buitenleven (de bossen, kippen, de boerderij) zijn bijna niet te evenaren.

♥ mei 2017 fam Brink:
We hebben hier met zn allen genoten. Opa, oma, kinderen en kleinkinderen. Lekker in de hottub & de sauna.De kleindkinderen konden zich hier goed vermaken met al het buitenspeelgoed en op de boerderij aan de overkant.

april 2017 fam Agemans (Belgie) :
Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid. Heerlijk "thuiskomen"in een lekker gezellige warme lodge. De bedden slapen goed  en ontwaken met de vogeltjes op de achtrgrond. Dat is relaxen! Onze dochter vond het super om met de boer de koeien van het land te halen en te melken.

♥ april 2017 fam Lyklema:
Wat een  mooie locatie. En een warm onthaal met appeltaart & slagroom. Binnen van alle gemakken voorzien. We hebben genoten.

♥ maart 2017 fam Buma:
Wat een heerlijk huis met alle denkbare voorzieningen, incl. een berg speelgoed voor onze dochters. Lieve kippen (Annefien genoot van het voeren) en de poesjes. We hebben het ontzettend fijn gehad, heel veel dank!

♥ maart 2017 De dames Van Paridon:
We vvonden het hier heel erg leuk. Genoten van dit fijne plekje tegenover de koeien, maar ook de gastvrijheid en fantastische omgeving. Lieve groetjes!

♥ feb 2017 fam Dijkshoorn:
Voor de 2e keer is het ons weer goed bevallen. Deze keer met opa en oma erbij. Plopsaland, de koeien, Orvelte en genoten van het mooie landschap!

♥ jan 2017 De loopgroep van Janneke:
Voor de 2e keer maar nu met mijn loopgroep. Wat een fijne plek en goede verzorging. Heerlijk de hottub, een goed onbtijt en vooral een welkom gevoel.

♥ jan 2017 fam Groot:
We hebben het hier heel leuk gehad. Genoten van de sfeer en alles wat er bij zit. Mooie omgeving ook. Dank en wie weet tot ziens.

♥ Kerst 2016 fam Luft & Engbergs
De kerst was onvergetelijk. Geweldige lodge, zeer sfeervolle inrichting er ontbrak ons aan niets. En relaxen in de hottub en de sauna. Geweldig.

♥ dec 2016 fam Van den Ende:
Niets is leuker dan zo'n weekend te krijgen van je dochter voor het oppassen van je kleinzoon. Een warm welkom, een rijkgevulde ontbijtkist, sfeervolle kerstversiering, heerlijke bedden . De hottub is heeeerlijk, echt vakantie. We hebben met zn 8-en genoten!

♥ sep 2016 fam Op ‘t Landt:
Wat een warme en leuke aankomst. Genoten van de rust, heerlijk geslapen en de mooie omgeving. Bedankt!

♥ sep 2016 fam Cuppen:
Fijn dat we de lodge gebruik mochten maken. Echt genieten, vooral Jochem van 3,5 vond de trap tractor en de koeien het allerleukste…

♥ sep 2016 fam Schalleij:
Een fantastische week en het weekend gestart met ons hele gezin samen. De kinderen hebben genoten van de koeien en boerderij. De omgeving verkend met de fiets en te voet. Hartelijk dank voor alles.

♥ sep 2016 fam Buskes:
Wat een fijne aankomst, die heerlijke appeltaart en één en al gezelligheid. We hebben echt enorm genoten van de knusse lodge maar ook de mooie omgeving. Voor herhaling vatbaar.

♥ aug 2016 fam Van Vliet:
Genoten van de lodge en de sauna. Voor ons 1 jarig zoontje was het ook geweldig, veel speelgoed en ook de buiten auto’s.

♥ aug 2016 fam Geurts:
Wat hebben jullie hier een heerlijke plek gecreerd. Ondanks het slechte weer prima vermaakt. Iedere dag weer een belevenis voor de kinderen op de boerderij. Bedankt voor de uitermate goede service. We gaan reclame voor jullie maken.

♥ aug 2016 fam Blommers:
Lieve Boerenlodge, genoten, nog nooit zo een mooi huisje gehad. Heerlijk geslapen en de bedstede is echt cool.

♥ juli 2016 fam Van Reef:
Otzettend genoten van ons verblijf hier. Iedere dag kippen eten geven en de enorme kudde koeien voorbij zien komen. Veel gefietst. Echt schitterend! Bedankt voor het verblijf en de gastvrijheid.

♥ juli 2016 fam Gottenbos (Den):
We hebben een fijne tijd gehad. Genoten van de natuur, de rust, de vele uitstapjes in de omgeving en de boerderij.

♥ juni 2016 fam Voss:
Tot in de puntjes verzorgd, kippen eten geven. Vele uitstapjes: Westerbork, varen in Giethoorn, Hunebedden en dagje Wildlands Emmen. En dan nog de boerderij om de hoek. Echt vakantiegevoel we zijn heerlijk tot rust gekomen.

♥ juni 2016  fam Radler:
Genoten van een heerlijk weekend ter ere van moeders haar 65e verjaardag. Wat vonden wij het leukst: heerlijke buitenleven, de weilanden, die lucht, de hangmat, de sauna, het vele speelgoed, de vogels…. Hopelijk komen we hier nog een keertje terug.

♥ mei 2016 fam Gustin (BE):
Een hele week genoten van jullie fantastische lodge. Heerlijk wandelen in Dwingelderveld, de Weerribben en Drouwen. Bezoek aan Giethoorn, Orvelte en Meppel. Wat heeft Drenthe veel te bieden.

♥ april 2016 fam Van Tilburg:
Wij volden het heel erg gezellig in de knusse lodge. Bedankt voor alle goede zorgen.

♥ dec 2015 fam Geerlings:
Bedankt voor jullie gastvrijheid in jullie knusse gezellige lodge. We hebben heerlijk geslapen en gerelaxed.
 
♥ sep 2015 fam  Leeuw:
Wat een mooie lodge! Een fijne tuin waar onze zoon Gido heeft genoten, de loopmotor, traptractoren, de glijbaan en het lieve kuikentje. Gerard heeft mooie foto’s gemaakt op Dwingelderveld, wellicht binnenkort te zien op www.gerardleeuw.nl. Dank voor alles en we zullen de lodge zeker aanbevelen.   

♥ aug 2015 fam Priester:
Blij verrast was ik toen ik de uitnodiging van mijn kinderen kreeg voor een vakantie in Drenthe. De locatie was nog een verrassing, maar blij verrast, wat een leuk onderkomen in dit prachtige buitengebied. Een zwaluwnest, een kuiken en alles goed verzorgd. Om te onthouden, veel dank!   

♥ aug 2015 fam Vries & Mieras:
We hebben een fijne week gehad, ondanks veel regen… Genoten van bezoekjes: Gevangenismuseum Veenhuizen, ijsjes eten op de boerderij, Oermuseum in Diever, Theehuis Echten, Kraaienbos in Echten… En de lodge… wat een fijne plek.. tot in de puntjes verzorgd. Het zwembad, de badkamers, de gezellige dekbedden, de continue schone handdoeken, zelfs zout en peper. Bedankt en keep up the great work!  

♥ aug fam  Huissen:
Bedankt voor alle goede zorgen. Buitengewoon top! Genoten van jullie lodge met alle extra voorzieningen. Prive zwembad, dagje varen Giethoorn, markt in Hoogeveen en heerlijk gegeten bij Boschzicht in Echten. Dank ook voor de heerlijke fles Rose voor Marina’s verjaardag.
 
♥ aug 2015 fam  Lemmers:
Genoten van de omgeving en de boerderij aan de overkant. Ook het Kraaienbos was erg leuk voor de kinderen.   

♥ juli 2015 fam Colthoff-Brand:
Ondanks de hele week regen, het was heerlijk knus in de lodge. En genoeg te doen in de omgeving. Onze zoon vond het fantastisch om voor de kippen te zorgen en naar de boerderij te gaan.  

♥ juli 2015 fam  Peetoom & vd Werf:
Wat hebben wij lekkere dagen gehad. Heel veel leuke plekken geweest en onze ogen uitgekeken. We zijn zeer content met de lodge, het is compleet niks op aan te merken. We komen zeker nog een keer terug.  

♥ juni 2015 fam  Blankestijn:
Bedankt voor jullie gastvrijheid en zorgen om het ons naar de zin te maken. De kinderen hebben ook genoten van de traptractors, kippies voeren maar ook de dieren op de boerderij en de speeltuin.  

♥ juni 2015 fam Baris:
Bedankt voor het hartelijk welkom. We hebben een fijn weekend gehad en ook de veranda met sauna is een heerlijke plekje om te vertoeven.

♥ juni 2015 fam Mateman (DE):
We hebben veel beleefd en gezien. We gaan ontspannen naar huis en onze dochter heeft thuis veel te vertellen over de boerderij.

♥ juni 2015 Fam Koreman:
Wat een feest om hier te mogen zijn, relaxen in de sauna en naplonsen in het zwembad, rollen in het hooi bij de boer. Heerlijk uitgerust, we komen gauw weer een keertje terug…..

♥ juni 2015 fam Barlag:
We hebben een heerlijk weekend gehad en lekker geslapen. Leuke en knusse lodge waar alles aanwezig is.

♥ mei 2015 fam Bekker:
Hele fijne dagen gehad, ondanks het slechte weer geen behoefte gehad aan uitstapjes en de kleinste heeft zich geweldig vermaakt met de Little tikes speelcenter.

♥ april 2015 fam Suply (BE):
De lodge was geweldig prachtig ingericht en super gezellig. Mooi gewandeld naar Tea Time echt een aanrader….

♥ februari 2015 fam Van Mosterdijk:
Wat een leuke week hebben we gehad in jullie mooie Boerenlodge. De jongens hebben genoten vd boerderij. Bedankt voor de lieve zorgen.  

♥ Kerst 2014 fam Hendriksen:
We vonden het een hele leuke vakantie, het was mooi versierd, een feestje, jammer dat we weer naar huis moeten.

♥ november 2014 fam Van Dijk:
We hebben een heerlijk weekend gehad. Wat een warm welkom. Alles is ook aanwezig, schoon en luxe. De boerderij is echt een aanrader. Dank jullie wel.

♥ oktober  2014 fam Wubs:
We kijken terug op een paar fijne dagen. Een warm welkom met de kaarsjes aan en de lodge was versierd ivm verjaardag. Mee geweest met de boer om de koeien van het land te halen. Ook de pasgeboren kalfjes en biggetjes waren super leuk. Wij keren graag nog een keer terug.

♥ oktober 2014 fam Olde Olthof:
Dank jullie wel voor de heerlijke plek en de rust. We hebben genoten van de mooie lodge en vonden het heerlijk dat we alleen maar even de straat hoefden over te steken om van het boerenleven te kunnen genieten.

♥ september 2014 fam De Wit:
Een heerlijk huisje, een geweldige boerderij aan de overkant. Uitgerust en met een tas vol vieze kleren weer naar huis.

♥ september 2014 Marleen & Johan:
We hebben een super week gehad. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Het ontbreekt je hier aan niets. We komen beslist nog een keer.

♥ september 2014 fam Van der Zon:
Met zn 8-en een heerlijk weekend geboerenlodgeerd. Een geweldige lodge, sfeervol en ieder hoekje is benut. Ook de tuin is fijn met de kippies en de kids kunnen heerlijk spelen. We zullen de het aanbevelen om ons heen.

♥ augustus 2014 fam Peeters:
“laarzen aan & gaan” mama ik wil hier altijd wel blijven” als je me zoekt dan lig ik in de hangmat” zwemmen in de regen kan best”

♥ juli 2014 fam Jansen:
De website zag er al veel belovend uit, maar toen we hier aankwamen zijn we toch nog verrast. Mooi ingericht en alles stand klaar… we hebben genoten.

♥ juli 2014 fam Daniels:
We hebben ons prima vermaakt, heerlijk om in het mooie Drenthe te mogen onthaasten. Bedankt dat we bij jullie mochten lodgeren. Papa en mama zijn weer een beetje uitgerust…

♥ juli 2014 fam Van Meurs:
We hebben genoten en de lodge is ontzettend leuk ingericht, aan alles is gedacht. Dat scheelt veel inpakwerk….

♥ juni 2014 fam Van Dijk de Waard:
Heerlijk lang pinkster weekend gelodgeerd, de jongens hebben rondgedobberd in het zwembad. Het is een fantastische mooie omgeving hier.

♥juni 2014 fam Heemelaar:
We hebben genoten van jullie gastrijheid en zullen de Boerenlodge zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

♥ mei 2014 fam Martens:
Het is heerlijk hier zo gezellig, we slapen ook heel goed. De schommel en hangmat een succes. Aan alles is gedacht…….

♥ mei 2014 fam Cuijck:
We kwamen aan als stresskippen, maar na een weekje relaxen bij jullie voelen we ons weer “kiplekker”. Bedankt voor de goede zorgen.

♥ mei 2014 fam Derksen Wijhoven Lamers:
Heerlijk gelodgeerd! Leuke rondleiding op de boerderij gehad. De lodge is mooi netjes en alles prima geregeld. Bedankt.

♥ april 2014 fam Meij Schelvis:
We hebben ontzettend genoten en de kids willen niet meer weg. De boerderij met speeltuin is in trek. Bedankt voor een geweldig paasweekend!

♥ april 2014 fam  Gijzel:
Genoten! Tot in de puntjes afgestyled. Op de boerderij is het 1 groot avontuur. We komen zeker terug als de baby wat groter is.

♥ maart 2014 Janneke & vriendinnen:
In de lodge vierde ik het leven met mijn vriendinnen. We hebben genoten van de sfeer, luxe, je thuisvoelen binnen en buiten. Alles klopte dus als “gastvrouw” die het weekend organiseerde hoefde ik me nergens druk over te maken. Heerlijk!  

♥ maart 2014 fam Van der Loo:
Grote dank voor de gastvrijheid. We hebben het gevoel er weer een jaar tegen te kunnen. Heerlijke bedden! Geen rugpijn gehad

♥ kerstweek december 2013 fam Bloemberg, Meijer & Daams:
We hebben super genoten van deze mooie, gezellige, huiselijke lodge! We hebben heerlijk geslapen, gegeten en leuke dingen ondernomen. Ook de boerderij was een enorm succes vooral voor de kids. Super bedankt voor de goede zorgen…..

♥ november 2013 fam Eijkelboom en Van den Emster:
Het was met recht genieten in jullie prachtige Boerenlodge. Bedankt voor de goede zorgen en de gastvrijheid, wij zullen het zeker verder vertellen!

♥ september 2013 fam Stam:
Winnaars van het GrootNieuwsRadio Arrangement. Dank voor deze midweek, we hebben genoten van de rust, de koeien en de sauna. Wat een luxe!
 
♥ augustus 2013 fam Leuris:
Het was fantastisch om te logeren in jullie prachtige lodge! Tevens genoten van de prachtige omgeving. Heel veel succes!

♥ juni 2013 fam Ridder:
Onze ouders 50 jaar getrouwd en dit weekend cadeau gedaan. We hebben genoten, dank voor alle lieve dingen!

♥ mei 2013 fam Groot:
Een heerlijke week gehad in jullie Boerenlodge, alles goed voor elkaar. Een aanrader voor veel mensen.

♥ maart 2013 Marieke en vriendinnen:
6 hardwerkende moeders waren toe aan rust, lekker bijgekletst, genoten van de sfeervolle lodge en het prachtige landschap. Een geslaagd weekend.

♥ februari 2013 fam Smits – Keijzer
De kinderen hebben genoten. Ze vonden de Hooizolder boven helemaal spannend evanals de bezoekjes aan de boerderij en de koeien. Sfeervol en huiselijk is alles ingericht. Het heeft ons geen moeite gekost om ons thuis te voelen. geslaagd weekend

♥ januari 2013 fam Wierenga:
Bedankt voor alles, een zeer leuk huis. Erg knus, leuke omgeving en heerlijke bedden. We komen vast een keer terug

♥ december 2012 fam Straus:
We hebben een gezellige kerst gehad in de versierde lodge. Heel knus met z’n 8-en

♥ december 2012 fam Miedema:
We hebben een fijn weekend gehad , dank voor de goede zorgen, de mooie kerstdeco maakte het extra sfeervol

♥ december 2012 fam Joosten:
Het was een verassingsweekend voor mij, geregeld door mijn man. Wat zag het er gezellig uit bij aankomst, erg romantisch, we hebben echt genoten en gerelaxed. Ontbijt was super.

♥ december 2012 fam Van Boven:
Het was 1 geweldige ervaring om met de kinderen en kleinkinderen de 60e verjaardag te vieren van mijn man. Helemaal toppie!

♥ november 2012 fam Bergsma:
Geweldig wat een mooi verblijf, sfeervol, van alles voorzien. Heerlijk wat een rust, zeker om zomers ook van te genieten.

♥ november 2012 fam Groeneveld:
Een warm welkom, alles knus, kant en klaar met kaarsjes. En de sauna…. afkoelen in de buitenlucht met prachtig uitzicht.

♥ oktober 2012 fam Cuppen:
In de lodge slapen, heerlijk ontbijten en genieten is rust vinden, dank daarvoor.

♥ oktober 2012 fam Compaan:
we zijn onder de indruk van de mooie sfeervolle lodge. De bedden liggen top.  Een echte aanrader.

♥ oktober2012 fam De Graaf:
Wat een bijzonder mooi plekje hebben jullie gercreerd. Alles compleet, dit is voor herhaling vatbaar.

♥ september 2012 fam Dooijenburgh:
Wij kregen het Villa Felderhof gevoel. Ontbijt was super, graag  tot het volgend voorjaar.

♥ september 2012 fam Roelinga:
Ontzettend leuk verblijf! Genoten van de perfecte verzorging en jullie enthousiasme.

♥ september2012 fam Gilsing:
Wat een fantastische lodge, kinderen hebben zo genoten ook van de boerderij. Een tip voor al onze  vrienden

♥ september 2012 Lisanne en vriendinnen:
De tuin met zwembad een super plek met het  mooie weer, bedankt voor de goede zorgen.

♥ augustus 2012 fam Vastenhoud:
We hebben een supertijd gehad! De lodge is fantastisch ingericht, dubbele badkamers ideaal. Alles is top geregeld!

♥ juli 2012 fam Van Rijsewijk:
Genoten van de rust, heerlijke ambiance, lekkere ontbijt. Verwennerij op maat. We hebben ons echt thuis gevoeld. Beter kan niet.

♥ juli 2012 fam Huisman:
Erg genoten van jullie unieke Boerenlodge, sfeervol ingericht. Het heeft ons aan niets ontbroken.

♥ juli 2012 fam Neilen:
De lodge is prachtig, de bedden slapen heerlijk. We zijn heerlijk uitgerust

♥ juni 2012 fam Otte:
Steeds weer zagen we leuke details, waaraan we konden zien dat er goed over was nagedacht.

♥ juni 2012 fam Muns:
Wat een feestje deze dagen. Een waardevolle plek om tot rust te komen met de goede zorg van jullie.

♥ mei 2012 fam Gaasbeek:
Wauw wat een vakantiegevoel, accomodatie,  ontbijt, gastheer/vrouwschap alles helemaal top!

♥ April 2012 fam Kaak:
Een paleisje in het Drentse Landschap, we hebben genoten van alle luxe, rust en jullie gastvrijheid.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu